Weltevreden

Wonen op eigen wijze in een sfeervol woon-zorgcentrum

Een vestiging van De Bilthuysen

Woon- en zorgcentrum Weltevreden telt 67 eenkamerappartementen en ligt middenin een woonwijk in De Bilt-West. Op één kilometer afstand bevindt zich een lange winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels. In Weltevreden is restaurant 'Bij de Tijd' gevestigd, waar zowel bewoners van Weltevreden als wijkbewoners gebruik van maken.

Als bewoner van Weltevreden krijgt u een eigen contactpersoon. Deze verzorgende (ook wel eerst verantwoordelijk verzorgende genoemd) is uw vaste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. Hij of zij houdt uw zorgleefplan op orde. Het zorgleefplan komt, vanzelfsprekend in overleg met u tot stand. Onze insteek: uw eigen manier van leven zoveel mogelijk voortzetten. U bent van harte welkom bij Weltevreden!

Wat ons kenmerkt
•Restaurant ‘Bij de Tijd’
•mooi terras
•internetcafé
•dagbestedingsruimte ‘De Aerenbergh’
•kapsalon in ‘Huys’
•uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenoverzicht)
•huisdieren welkom
•gezellige winkelstraat op 1 kilometer afstand

Appartementen
Weltevreden is vier etages hoog. Op de begane grond bevinden zich de algemene ruimten. Op de vierde etage bevindt zich Plaza Mayor, een gesloten afdeling voor verpleeghuiszorg. De eerste drie etages worden bewoond door verzorgingshuisbewoners. Elk appartement op deze etages is voorzien van een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie, radio, vloerbedekking, gordijnrails, vitrage en draadloos internet. Bekijk een plattegrond en meer foto’s [pdf en/of foto galerie]

Huurwoningen
Weltevreden telt 29 huur(aanleun)woningen. Dit zijn allemaal tweekamerappartementen. Wilt u meer informatie over - of in aanmerking komen voor - deze woningen? Neemt u dan contact met Woonzorg Nederland, eigenaar van deze woningen: T. 088 921 04 01 (lokaal tarief). Medewerkers van De Bilthuysen Thuiszorg kunnen u zorg verlenen (geïndiceerd tot ZZP 4). Bewoners van de aanleuningen kunnen meedoen aan alle activiteiten binnen Weltevreden. Ook kunnen zij gebruik maken van de diverse faciliteiten zoals kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste.


Weltevreden is onderdeel van De Bilthuysen.

Over De Bilthuysen:

Wie zorg of ondersteuning nodig heeft in gemeente De Bilt en omstreken zit goed bij De Bilthuysen. Wij zijn er voor u, samen met de mensen om u heen en vrijwilligers en organisaties in de buurt. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt en helpen u met de zorg die u nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u uw leven op uw eigen wijze en in uw…  Lees verder over De Bilthuysen →

Andere vestigingen van De Bilthuysen:

Alle locaties