Zorghotels Wiltzangk in De Biltse Hof en Weltevreden

Tijdelijk verblijven met zorg in een rustige omgeving

Een vestiging van De Bilthuysen

Onze Zorghotels Wiltzangk in De Bilt en Bilthoven zijn een uitstekende plek als u in een rustige, comfortabele omgeving tijdelijk wilt verblijven. U kunt bij ons terecht als overbrugging tussen ziekenhuis en thuis. Hotelzorg kan ook een uitkomst bieden als uw mantelzorger even niet beschikbaar is, als u na een moeilijke periode even tot rust wilt komen, of ter overbrugging naar een verpleeghuis. Samen met u wordt afgesproken welke zorg u nodig heeft. U kunt hotelzorg ook boeken als u tijdelijk extra dicht in de buurt wilt zijn van uw familielid of bekende als zij in Wiltzangk of een andere locatie van De Bilthuysen verblijven.

Wiltzangk kenmerkt zich door:
•deskundige zorg
•persoonlijke aandacht
•een comfortabel verblijf

Wij geven u de aandacht en ondersteuning
die u wenst. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. De zorgmedewerker kan u helpen bij uw verzorging of u praktische ondersteuning bieden. Ons team medewerkers heeft een ruime ervaring in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen. Afhankelijk van uw zorgvraag kan het team worden aangevuld met paramedici zoals een fysio- en ergotherapeut, diëtist, e.d. Voor de medische zorg wordt een huisarts, zo mogelijk uw eigen huisarts, ingeschakeld.


Zorghotels Wiltzangk in De Biltse Hof en Weltevreden is onderdeel van De Bilthuysen.

Over De Bilthuysen:

Wie zorg of ondersteuning nodig heeft in gemeente De Bilt en omstreken zit goed bij De Bilthuysen. Wij zijn er voor u, samen met de mensen om u heen en vrijwilligers en organisaties in de buurt. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt en helpen u met de zorg die u nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u uw leven op uw eigen wijze en in uw…  Lees verder over De Bilthuysen →

Andere vestigingen van De Bilthuysen:

Alle locaties