Bloesemhof

Een vestiging van Woon-zorgcentra De Rijnhoven

Bloesemhof ligt in het centrum van Montfoort, een historisch stadje in de Lopikerwaard. Winkels en horecagelegenheden zijn letterlijk om de hoek. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Bloesemhof ligt midden in de Montfoortse samenleving.

Bloesemhof is een groepswoning voor 8 personene en bestaat uit:

  • gemeenschappelijke huiskamer met volledig ingerichte keuken
  • eigen zitslaapkamer (zelf in te richten met eigen meubels)
  • gedeeld sanitair

Bij Bloesemhof wordt samen gekookt en gegeten. Elke bewoner kan zich terugtrekken in de eigen zitslaapkamer als hij of zij dat wil. Deze kleinschalige groepswoning ligt naast onze woon-zorgcentra De Bongerd en Antoniushof. Daarmee zijn diverse voorzieningen naast de deur. Bewoners kunnen deelnemen aan activiteiten in het dienstencentrum van Antoniushof. Ook de winkel op deze locatie is voor hen toegankelijk. In De Bongerd zijn bovendien logeermogelijkheden voor familie en vrienden.


Bloesemhof is onderdeel van Woon-zorgcentra De Rijnhoven.

Over Woon-zorgcentra De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt…  Lees verder over Woon-zorgcentra De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Woon-zorgcentra De Rijnhoven:

Alle locaties