Landgoed Beukenstein

Wonen op een prachtig landgoed in een toekomstbestendige woon-zorgvoorziening

Een vestiging van Silverein

Op dit moment wordt er gebouwd aan een nieuw Landgoed Beukenstein. De verwachting is dat deze medio 2019 in gebruik wordt genomen.

Voor wie wordt Landgoed Beukenstein gebouwd?
Het nieuwe Landgoed Beukenstein wordt een toekomstbestendige woon- en zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen, zoals mensen met dementie en andere zorgvragen waarvoor een indicatie en zorg met verblijf nodig is.

Landgoed Beukenstein biedt straks ruimte aan ongeveer 108 mensen. Zo worden er 10 woningen gerealiseerd waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen kunnen wonen. Dit kleinschalig wonen concept richt zich op het leven in een huishouden, net als thuis, met een gemeenschappelijke huiskamer en buitenruimte (tuin of terras). Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en eigen badkamer.
Daarnaast worden er 30 zogenaamde hofwoningen gebouwd: dit zijn één en enkele twee kamer appartementen.
Alle woningen/appartementen die worden gebouwd zijn voor cliënten met een Wlz- indicatie (Wet langdurige zorg) die nog voldoende eigen regie hebben. Bovendien hebben in de eerste toewijzing de bewoners van locaties Nassau Odijckhof en Het Woonoord van De Brug, voorrang.


Landgoed Beukenstein is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke…  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties