Het Woonoord

Wonen met zorg in het prachtige bosrijke Doorn

Een vestiging van De Brug

Het Woonoord is een woon-zorgcentrum in de bosrijke omgeving van Doorn, waar sfeer en ontmoeting centraal staan. Het Woonoord bestaat uit 26 appartementen en 38 kamers op drie afdelingen, verdeeld over drie etages. Op de begange grond is een ruime, sfeervolle lounge gesitueerd, die een belangrijke ontmoetingsplek is voor bewoners, familie en vrienden.

Het Woonoord is een locatie waar in principe leden van de BNMO met een Wlz–indicatie voor zorg, met hun partner wonen. De leden van de BNMO zijn militaire oorlog – en/of dienstslachtoffers. Het begrip dienstslachtoffers is breed. Dit betreft alle geüniformeerde diensten; leger-, land-luchtmacht ,brandweer en politie. Ook iemand zonder geüniformeerde achtergrond kan hier komen wonen.
Medewerkers van het Woonoord zijn bekend met de voorkomende psychische en of lichamelijke problematiek van de bewoners en kunnen hiermee omgaan.


Het Woonoord is onderdeel van De Brug.

Over De Brug:

De Brug is een woon- en zorgorganisatie in de regio Utrechtse Heuvelrug en biedt een breed aanbod van zorg en diensten waardoor iedereen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. We bieden wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, maaltijdservice en ‘wonen en zorg’. Naast een breed aanbod van die…  Lees verder over De Brug →

Andere vestigingen van De Brug:

Alle locaties