Sparrenheide

Wonen, revalideren of tijdelijk verblijven in een sfeervolle omgeving

Een vestiging van De Brug

Woonzorgcentrum Sparrenheide ligt in een bosrijke omgeving en heeft een ruime, parkachtige tuin met een buitenvolière. Er zijn tuintjes, wandel- en rolstoelpaden. Op Sparrenheide worden veel activiteiten georganiseerd, samen gegeten voor wie wil en de locatie beschikt over een winkel, bibliotheek en kapsalon. In de Vierhoutzaal, de grootste van onze recreatiezalen, is op zondag een kerkdienst. In de gezellige Brasserie kunt u genieten van koffie, een borreltje en een maaltijd. Naast Sparrenheide zijn aanleunwoningen, voor zelfstandig wonen dicht bij zorg en activiteiten.

Meerzorg
Ouderen die te maken krijgen met een lichte tot matige vorm van dementie kunnen in Sparrenheide aanvullende zorg ontvangen op de afdeling Meerzorg. Overplaatsing naar een verpleeghuis wordt hiermee zo lang als mogelijk uitgesteld.

Revalidatieafdeling
Moet u na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dan bent u op Sparrenheide aan het juiste adres. Wij ondersteunen u om weer zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen wonen. Ons revalidatieteam is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, zoals zorg en reactivering na een beroerte, heupfractuur, nieuwe knie of heup en amputatie.


Sparrenheide is onderdeel van De Brug.

Over De Brug:

De Brug is een woon- en zorgorganisatie in de regio Utrechtse Heuvelrug en biedt een breed aanbod van zorg en diensten waardoor iedereen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. We bieden wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, maaltijdservice en ‘wonen en zorg’. Naast een breed aanbod van die…  Lees verder over De Brug →

Andere vestigingen van De Brug:

Alle locaties