Daelhoven

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking

Een vestiging van Lyvore

Daelhoven is een woonvorm van Lyvore, die bestaat uit geschakelde kleinschalige woningen. Deze woningen ademen elk hun eigen sfeer uit en liggen aan een binnenstraat, die leidt naar een centraal marktplein met Petit Café. Elke woning wordt bewoond door zes mensen met dementie. Zij delen de huiskamer, woonkeuken en badkamer en hebben ieder een eigen slaapkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee kleinschalige woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in deze woningen, waar per woning zes mensen kunnen wonen, wordt de huiskamer, woonkeuken en badkamer gedeeld en heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer.
Daelhoven heeft een mooie tuin waar bewoners van kunnen genieten. Deze tuin wordt door vrijwilligers bijgehouden.

Lyvore is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


Daelhoven is onderdeel van Lyvore.

Over Lyvore:

Zorg van waarde Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementiezorg. Bij het ouder worden, of bij het krijgen van gebreken, kun je een deel van je onafhankelijkheid verliezen, maar dat is niet hetzelfde als verlies van zeggenschap en zelfwaarde. Lyvore wil mensen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder…  Lees verder over Lyvore →

Andere vestigingen van Lyvore:

Alle locaties