De Heybergh

Wonen met zorg

Een vestiging van Lyvore

De grotendeels gerenoveerde woonzorg locatie De Heybergh ligt aan de gezellige winkelstraat van Soesterberg. Deze deels vernieuwde woonvoorziening voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking is op 2 november 2017 officieel heropend. De Heybergh is een locatie voor verschillende doelgroepen
Op de begane grond van De Heybergh bevindt zich een kleinschalige woonomgeving voor zeven mensen met een lichamelijke beperking. We bieden een aangename en veilige woonomgeving, waarin bewoners een eigen appartement met sanitaire voorziening hebben.

De kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie op de eerste etage is een groepswoning van acht personen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met sanitaire voorziening. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de sfeervol ingerichte huiskamer. Een vast team van deskundige zorgmedewerkers is dagelijks aanwezig en betrekt de bewoners bij eenvoudige huishoudelijke activiteiten, zoals koken, de was doen en schoonmaken.

Bewoners die zelfstandig in De Heybergh wonen en intensieve zorg thuis nodig hebben, kunnen voor ondersteuning en begeleiding een beroep doen op medewerkers van Zorg aan huis. We bieden zowel verpleegzorg voor lichamelijke beperkingen, als verpleegzorg voor psychische beperkingen (dementie). Met een Volledig Pakket Thuis (VPT) is wonen in De Heybergh mogelijk, een opname-indicatie (zorg met verblijf) is daarvoor wel noodzakelijk.

In De Heybergh verhuren we op de tweede verdieping geheel vernieuwde studio's, gericht op zelfstandig wonen. Bewoners van deze studio's hebben de mogelijkheid de gezamenlijke woonkeuken te bezoeken. Deze woonkeuken is een royale ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en naar wens een maaltijd kunnen bereiden.

Lyvore is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


De Heybergh is onderdeel van Lyvore.

Over Lyvore:

Zorg van waarde Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementiezorg. Bij het ouder worden, of bij het krijgen van gebreken, kun je een deel van je onafhankelijkheid verliezen, maar dat is niet hetzelfde als verlies van zeggenschap en zelfwaarde. Lyvore wil mensen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder…  Lees verder over Lyvore →

Andere vestigingen van Lyvore:

Alle locaties