Elisabeth Park

Voor mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking

Een vestiging van Silverein

Het authentieke dorpje Lage Vuursche ligt in de gemeente Baarn en is zeer geliefd bij toeristen vanwege de bosrijke omgeving, de gezellige restaurants, winkeltjes en natuurlijk de wandelmogelijkheden. Prachtig gelegen in de bossen, net buiten het dorp bevinden zich de accommodaties van Elisabeth Park: een woonvorm voor mensen met dementie of lichamelijke beperking. Oorspronkelijk was het een Rooms Katholiek Klooster, inmiddels ontmoeten verschillende geloofsovertuigingen elkaar op Elisabeth Park.

In oktober 2018 zijn drie nieuwbouw locaties op Elisabeth Park officieel geopend. Lijsterhof, Vinkenhof en Merelhof zijn de drie nieuwe locaties die in de zomer van vorig jaar gezamenlijk in gebruik zijn genomen. De karakteristieke kapel van Elisabeth Park blijft behouden. Deze Elisabethkapel hoorde vroeger bij het klooster in Lage Vuursche en is sinds 1993 onderdeel van het voormalige verpleeghuis Sint Elisabeth. Vanuit het klokkentorentje op deze kapel klonk vier maal per dag de klok. Destijds werd er geluid met een touw, tegenwoordig gaat dit elektrisch.


Elisabeth Park is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke…  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties