Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN)

Geriatrische revalidatie in Amersfoort, Bilthoven, Driebergen en Soest

Een vestiging van Silverein

Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) maakt onderdeel uit van Lyvore en heeft locaties in Amersfoort, Bilthoven, Driebergen en Soest.
Wanneer u als gevolg van een ziekenhuisopname tijdelijk beperkingen ondervindt en niet meer alles kan doen wat u voorheen wel kon en daardoor niet direct terug kan naar huis, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een revalidatieperiode. GRMN biedt deze revalidatie.

De begeleiding en behandeling van ouderen vraagt om specifieke deskundigheid, behandeling en begeleiding. Daarmee onderscheiden wij ons van de medische specialistische revalidatie. Ouderen hebben vaak meerdere gezondheidsproblemen. Herstel verloopt trager. Wij gaan uit van wat de revalidant aan vaardigheden moet beheersen om in de thuissituatie verder te revalideren en zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Het GRMN heeft hiervoor de benodigde deskundigheid in huis.

GRMN is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.

Contact informatie

Soesterweg 533
3819 BA Amersfoort
(088) 513 17 17
Website: www.grmn.nl
opnamebureau@GRMN.nl

Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties