Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN)

Geriatrische revalidatie in Amersfoort, Bilthoven, Driebergen en Soest

Een vestiging van Lyvore

Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) maakt onderdeel uit van Lyvore en heeft locaties in Amersfoort, Bilthoven, Driebergen en Soest.
Wanneer u als gevolg van een ziekenhuisopname tijdelijk beperkingen ondervindt en niet meer alles kan doen wat u voorheen wel kon en daardoor niet direct terug kan naar huis, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een revalidatieperiode. GRMN biedt deze revalidatie.

De begeleiding en behandeling van ouderen vraagt om specifieke deskundigheid, behandeling en begeleiding. Daarmee onderscheiden wij ons van de medische specialistische revalidatie. Ouderen hebben vaak meerdere gezondheidsproblemen. Herstel verloopt trager. Wij gaan uit van wat de revalidant aan vaardigheden moet beheersen om in de thuissituatie verder te revalideren en zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Het GRMN heeft hiervoor de benodigde deskundigheid in huis.

GRMN is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.

Contact informatie

Soesterweg 533
3819 BA Amersfoort
(088) 513 17 17
Website: www.grmn.nl
opnamebureau@GRMN.nl

Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) is onderdeel van Lyvore.

Over Lyvore:

Zorg van waarde Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementiezorg. Bij het ouder worden, of bij het krijgen van gebreken, kun je een deel van je onafhankelijkheid verliezen, maar dat is niet hetzelfde als verlies van zeggenschap en zelfwaarde. Lyvore wil mensen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder…  Lees verder over Lyvore →

Andere vestigingen van Lyvore:

Alle locaties