Zorg aan huis Soest

Thuiszorg van Lyvore

Een vestiging van Lyvore

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. In de loop van uw leven neemt het belang van die plek alleen maar toe. Daarom organiseren we hulp, thuiszorg en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis.

De medewerkers van Lyvore stellen u in staat zo lang mogelijk, prettig en comfortabel, zelfstandig te blijven wonen. Van ons mag u kennis verwachten, ideeën, ervaring en een deskundig advies. We luisteren naar wat u wilt en wat u niet wilt en vertellen eerlijk wat we wel of niet voor u kunnen betekenen. Wat we niet doen, is op uw stoel gaan zitten en bepalen wat voor u het beste is. Bij Lyvore maakt ú de keuzes.

Zorg aan huis van Lyvore biedt begeleiding en ondersteuning in verschillende vormen, zoals dagbesteding, particuliere zorg, volledig pakket thuis, individuele begeleiding, huishoudelijke hulp en palliatieve zorg.

Lyvore is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


Zorg aan huis Soest is onderdeel van Lyvore.

Over Lyvore:

Zorg van waarde Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementiezorg. Bij het ouder worden, of bij het krijgen van gebreken, kun je een deel van je onafhankelijkheid verliezen, maar dat is niet hetzelfde als verlies van zeggenschap en zelfwaarde. Lyvore wil mensen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder…  Lees verder over Lyvore →

Andere vestigingen van Lyvore:

Alle locaties