Maria Dommer

Een thuis voor ouderen met een somatische zorgvraag en voor mensen met dementie

Zoveel mogelijk uw eigen leven blijven leiden, ook met dementie? Dat kan bij Maria Dommer. Als thuis wonen niet meer mogelijk is, wilt u wel zo prettig en ‘gewoon’ mogelijk uw leven kunnen voortzetten, zoals u dat gewend was voor de verhuizing. In Maria Dommer ligt de nadruk dan ook op wat u nog wél kunt en waar u zich prettig bij voelt. Bij ons gaan wonen, plezierig leven en zorg, hand in hand. Zodat u kunt wonen en leven als thuis. U wordt hierbij ondersteund door goed opgeleide medewerkers.

Maria Dommer ligt in een groene omgeving in het mooie Maarssen(dorp). Er heerst een gezellige, huiselijke sfeer. U kunt gebruik maken van de vele voorzieningen zoals de kapsalon, rolstoelbus, schoonheidsspecialiste, het restaurant en de prachtige binnentuin. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven, met diverse activiteiten in het teken van creatief bezig zijn, bewegen of muziek. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past.

In Maria Dommer zijn 97 eenpersoonskamers De woningen grenzen aan een binnentuin of aan een overdekt plein met veel ruimte, een bioscoopje, een winkeltje en beschutte zithoekjes. Maria Dommer maakt gebruik van leefcirkels. Hierdoor hebben de bewoners met psychogeriartrische problematiek veel bewegingsvrijheid en kunnen zij verblijven in het belevingsplein en in de drie tuinen. Deze tuinen zijn rondom afgesloten en veilig voor alle zorgvragers.

Maria Dommer levert een palet met haal- en brengdiensten aan zelfstandig wonende cliënten in 63 aanleun / huurwoningen en in 19 koopwoningen. Deze cliënten hebben een VPT-, WMO- of ZvW indicatie.

Algemene contact informatie

Vondelstraat 1
3601 EX Maarssen
0346 587333
Website: www.maria-dommer.nl/
info@maria-dommer.nl

De vestigingen van Maria Dommer

Maria Dommer

Vondelstraat 1 , 3601 EX Maarssen , 0346 587350
Volledig of Modulair Pakket Thuis Maaltijden aan huis
Vestigingsinformatie

Alle locaties