Verpleeghotel Bovenwegen

Een vestiging van Warande

Leven met aandacht, leven vanuit uw mogelijkheden. Dit is het motto van Warande Verpleeghotel Bovenwegen. In Verpleeghotel Bovenwegen kunt u terecht als u door een verslechterende gezondheid niet meer zelfstandig kunt wonen, moet revalideren na een ziekenhuisopname, of kortdurend wilt herstellen na een operatie in het ziekenhuis. Ook zijn er woonmogelijkheden met intensieve zorg voor mensen met een lichamelijke aandoening. Daarvoor staat 24 uur per dag een professioneel zorgteam klaar. Uw dagagenda en keuzes staan centraal in Verpleeghotel Bovenwegen. Deze zijn bepalend voor de activiteiten en het gezelschap. De familie wordt hierbij nauw betrokken.

Eva Mees
In Bovenwegen is ook een somatische verpleeghuis- afdeling met een antroposofische identiteit 'Eva Mees'. De meeste bewoners hebben vanwege een aandoening of chronische ziekte langdurige en intensieve zorg nodig. Sommige bewoners komen voor revalidatie of reactivering, anderen wonen er omdat zij vanwege een ongeneeslijke ziekte in hun laatste levensfase verkeren.

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de bewoners en patiënten en de familie te ondersteunen in het zorg- en ziekteproces. Dit kan gepaard gaan met veranderingen en verdriet voor zowel bewoner, patiënt, als naaste familie. De impact van deze veranderingen kan groot zijn en is van invloed op het dagelijks leven van de bewoner, patiënt en de relatie met zijn/haar naasten. Warande vindt het belangrijk om met u te bespreken wat dit voor u betekent en wat Warande kan bijdragen om de zorg en begeleiding te laten aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Alles vlakbij
De ligging van Verpleeghotel Bovenwegen is rustig, met het winkelcentrum Kerckebosch op loopafstand. Het centrum van Zeist is prima bereikbaar. Het station Driebergen-Zeist is ook vlakbij.

Cultuur en beweging
Senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling voelen zich uitstekend thuis in het verpleeghotel. Hier kunnen bezoekers, bewoners, patiënten en omwonenden terecht voor een cultureel aanbod, activiteiten en fitness. De medewerkers van de Brasserie verwelkomen u graag. De woonomgeving biedt veel privacy en plekken waar u zich, al dan niet met familie kunt terugtrekken.

Ongedwongen contact
De kinderen uit kinderopvang In de Rups gaan regelmatig op bezoek bij de bewoners van Verpleeghotel Bovenwegen. Om spelletjes te doen, liedjes te zingen of samen te tekenen. De bewoners beleven veel plezier aan het ongedwongen contact met de kinderen. Ook heeft iedere groep een bewoner, die weinig tot geen bezoek krijgt, geadopteerd als 'oma' of 'opa'.


Verpleeghotel Bovenwegen is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en…  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties