Sociëteit De Boulevard

Een vestiging van Warande

Warande Sociëteit De Boulevard biedt senioren in Zeist een plek voor activiteiten en behandeling. Aangenaam actief blijven en ontmoeting staan centraal.
De sociëteit richt zich op zelfstandig wonende senioren met dementie of andere cognitieve problemen, bijvoorbeeld als gevolg van een cva, niet-aangeboren hersenletsel of de ziekte van Parkinson.

Zelfstandig blijven
Het leven met dementie of geheugenproblemen vraagt om aanpassingen, zowel voor uzelf als van de mensen in uw naaste omgeving. Als bezoeker van de sociëteit vindt u een prettige daginvulling. Het afwisselende programma stimuleert u om actief bezig te zijn.
De sociëteit stelt u in staat het huis eens uit te gaan, mensen te ontmoeten en uw liefhebberijen weer op te pakken. Verder biedt de sociëteit hulp en ondersteuning bij dingen die u niet goed meer zelfstandig kunt doen. Door het regelmatig bezoeken van onze sociëteit kunt u langer thuis blijven wonen. Belangrijk is ook dat zorgende familieleden en naasten even tijd voor zichzelf hebben.
Als bezoeker heeft u een eigen contactpersoon die ook de thuissituatie met de familie en andere betrokkenen bespreekt. Deze contactpersoon kan met u meedenken over de zorg thuis en over de toekomst, ook in geval van moeilijke situaties.

Steun voor mantelzorgers
Bent u mantelzorger van een van onze bezoekers, dan bent u van harte welkom in onze sociëteit. U kunt rekenen op aandacht en ondersteuning. U leert hoe u het beste om kunt gaan met uw naaste (vaak partner/vader/moeder) met dementie of andere geheugenproblemen. Zodat er een stabielere leefsituatie ontstaat.

De contactpersoon heeft maandelijks contact met u als mantelzorger, om alles door te spreken over het welzijn van de bezoeker. Om na te gaan of er nog andere behoeften en vragen zijn, en om ervoor te zorgen dat er geen noodsituaties ontstaan.

Lezingen en bijeenkomsten
Voor belangstellenden en mantelzorgers verzorgen wij regelmatig lezingen en bijeenkomsten. De deur van onze sociëteit staat altijd open voor informatievragen of om een afspraak te maken voor een proefbezoek.

Openingstijden
In Sociëteit De Boulevard kunt u van maandag t/m vrijdag (van 08.30-17.00 uur) terecht voor dagverzorging en dagbehandeling. Uitgezonderd op nationale feestdagen.

Contact informatie

Valckenboschlaan 14a
3707 CR Zeist
030 - 691 19 24
Website: www.warandeweb.nl
info@warandeweb.nl

Sociëteit De Boulevard is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en…  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties