Gerardus Majella

wonen met zorg voor mensen met dementie in Mijdrecht

Een vestiging van Zonnehuisgroep Amstelland

Gerardus Majella biedt met name zorg aan ouderen met dementie. Het kleine zorgcentrum ligt op de grens van Mijdrecht en Wilnis. In 2019 zal het huis sluiten en zal in een nieuwe locatie de deuren openen: Zonnehuis Mijdrecht. Bij het nieuw te bouwen Zonnehuis Mijdrecht komen zorgappartementen. Deze kunnen gebruik maken van extra services in Zonnehuis Mijdrecht en bijvoorbeeld van onze wijkverpleging. Ze maken echter geen onderdeel uit van onze organisatie. Informatie over de verhuur kunt u vinden op de website 'de wijde blik'.
Gerardus Majella biedt dagbesteding voor ouderen van De Ronde Venen.

Wij kijken continu hoe we de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren. We vragen cliënten en hun familie naar hun tips en tops. Ook zien we graag beoordelingen op Zorgkaart Nederland. Daarnaast hebben wij een ISO kwaliteitscertificaat.


Gerardus Majella is onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland.

Over Zonnehuisgroep Amstelland:

Er is heel veel mogelijk thuis, ook intensieve specialistische zorg. Ondanks alle mogelijkheden kan het zo zijn dat u niet langer voldoende zorg kan krijgen om thuis te blijven wonen. Zoekt u een tijdelijke of permanente oplossing? Er zijn verschillende mogelijkheden. Graag kijken wij samen met u welke daarvan u het beste past. Onze missie is…  Lees verder over Zonnehuisgroep Amstelland →

Andere vestigingen van Zonnehuisgroep Amstelland:

Alle locaties