De Kom

aanleunwoningen in het centrum van Mijdrecht, onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland

Een vestiging van Zonnehuisgroep Amstelland

De Kom heeft 90 zelfstandige appartementen voor bewoners van de Ronde Venen. U kunt hier in uw aanleunwoning thuiszorg ontvangen en gebruik maken van diverse voorzieningen. De appartementen zijn ongeveer 60m2 en hebben een open keuken, balkon en badkamer met toilet. Er is een huismeester en een eetzaal waar u gezamenlijk door u bestelde maaltijden kunt gebruiken. Voor inschrijving en/of informatie (over bijvoorbeeld de huur en servicekosten ) kunt u zich wenden tot www.woningnet.nl.
Bent u op zoek naar hulp bij u thuis? Wij bieden alle vormen van thuiszorg: verpleging, verzorging en ondersteuning. Onze teams zijn klein en vertrouwd. Vaak kunt u dezelfde dag al bij ons terecht. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden tot dagbesteding.
Wij kijken continu hoe we de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren. We vragen cliënten en hun familie naar hun tips en tops. Voor het kwaliteitsmanagementsysteem hebben we een ISO certificaat ontvangen.


De Kom is onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland.

Over Zonnehuisgroep Amstelland:

Er is heel veel mogelijk thuis, ook intensieve specialistische zorg. Ondanks alle mogelijkheden kan het zo zijn dat u niet langer voldoende zorg kan krijgen om thuis te blijven wonen. Zoekt u een tijdelijke of permanente oplossing? Er zijn verschillende mogelijkheden. Graag kijken wij samen met u welke daarvan u het beste past. Onze missie is…  Lees verder over Zonnehuisgroep Amstelland →

Andere vestigingen van Zonnehuisgroep Amstelland:

Alle locaties